За семействата

"ТинаВи" е фирма ангажирана в процеса на подбора на кадри за работа в домашната сфера от 2006 година. Позициите за които можем да сме полезни са:

- детегледачка, гувернантка
- домашна помощница, иконом
- личен асистент
- личен шофьор
- и други позиции обслужващи дома

Участвали сме в подбора на стотици хора, преживели сме заедно с нашите семейства, както моменти на радост и облекчение при срещата с подходящи кандидати, така и притеснение от липсата на време за вземане на решение. И най-любимият момент, когато процеса е успешно приключен и можете с усмивка да слушате за проблемите на другите да намерят подходящ човек.
Това е моментът, за който работим дълго и усърдно, и не се оплакваме от трудностите, които срещаме.
Ако нуждата да наемете домашен персонал е почукала на вашата врата ще се радваме да се запознаем с вас, за да споделите изискванията си, а ние да споделим с вас нашият богат опит.
Обадете ни се, дори когато не знаете какво точно искате да намерите - заедно по-бързо можем да открием правилният вариант.

За да се свържете с нас попълнете формуляра тук или ни потърсете на телефоните посочени в "Контакт"

Клиентите на "Тина Ви" за нашата работа

"Благодаря на Тина за отзивчивостта и професионализма, с които всеки път се отзовава при нужда да намерим подходящ кандидат"

Клиент на ТинаВи
– Кремена Домусчиева
"Изключително доволен съм от професионализма, бързината и качеството на Тина и съм благодарен и за помощта която ни оказа при намиране на подходящ човек за да ни помага. 
Благодаря Тина!"
Клиент на ТинаВи
– Пресиян Каракостов

"Доверявам се на Тина, когато професионалните ми ангажименти ме отделят от личните и ми трябва човек на който мога да вярвам и разчитам."

Клиент на ТинаВи
– Емилия

Консултация

Случаите на нежелано текучество на домашен персонал може да са резултат от технически неправилна постановка на ангажимента или работните условия.
В тези ситуации преди да се включи нов човек, би било много по-полезно да се направи разбор на ситуацията, да се очертае евентуален план за действие, за да се избегнат бъдещи проблеми.

Преди да прецените дали ще подходите по един или друг начин, направете професионална беседа с наш консултант.
Не бързайте да влизате в по-голямата инвестиция за подмяна на персонала.

Консултацията с нас е на стойност 80,00 лева и е в рамките на час и половина.
Търсене